| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
anomis

Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Vin Mar 02, 2007 11:26 am Titlul subiectului: ce piesa va place cel mai mult de pe romantica? |
|
|
a mea este "Ploaia pe mare"
Imi plac si celelalte dar asta este cea mai cea dupa umila mea parere |
|
| Sus |
|
 |
MJ-Dude
Data înscrierii: 09/Mar/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ieri seara mi-am cumparat si eu albumul si am apucat sa il ascult doar de doua ori.Imi e cam greu sa zic care ar fi piesa favorita de pe album,va trebui sa-l mai ascult de cateva zeci de ori ca sa pot alege doar una.Toate sunt foarte frumoase,suna extrem de bine,iar textele sunt foarte atent lucrate,inteligente,comice si nelipsite de romantism (ca doar albumul se numeste "Romantica").E un album de nota 10!
Voi reveni cu un raspuns "final" in cateva zile!  |
|
| Sus |
|
 |
ucshiva
Data înscrierii: 14/Mar/2007 Mesaje: 9 Locație: gaesti
|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa prima ascultare a albumului "Romantica", "Ploaie pe mare" este piesa care m`a atras cel mai tare.
M`a impresionat in mod placut si "Stelele care cad" !
Si, sa nu uitam de "Te vad in toate femeile" . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
MJ-Dude
Data înscrierii: 09/Mar/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok,dupa lungi ascultari,m-am decis!Insa nu asupra unei singure piese,ci a 3 - imi pare rau,intre acestea 3 chiar nu pot sa aleg,sunt prea frumoase - si anume: In direct,de la fata inimii ; Ploaie pe mare si Zambetul tau de dimineata.
In alegerea pieselor favorite,am facut abstractie de cele care au beneficiat de clip,respectiv Te vad in toate femeile, Stelele care cad si Dragostea ca o pereche de pantofi.Am considerat ca ar fi oarecum necinstit,dat fiind faptul ca au fost promovate si sunt,asadar,piese foarte bune.  |
|
| Sus |
|
 |
SuperMario

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 1 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Mai 01, 2007 2:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt incredibili, au un album senzational, eu cred ca fiecare piesa de pe "Romantica" merita sa aiba un videoclip si vorbesc cat se poate de serios... aceasta e o analiza obiectiva. FELICITARI TRUPA TAXI
Restul sunt doar pareri subiective deale mele cum ca asi prefera mai mult "Zambetul tau de dimineata" sau "Ploaie pe mare" sau "Invata-ma sa iubesc" sau "The wizdiz song" sau "E timpul sa iubesti" sau "Te vad in toate femeile", asta doar pentru ca traiesc o perioada de amicitie foarte frumoasa cu o persona foarte speciala.  |
|
| Sus |
|
 |
Delia
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Oct 27, 2007 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stelele care cad THE BEST |
|
| Sus |
|
 |
Dana
Data înscrierii: 14/Mar/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde cind!
 |
|
| Sus |
|
 |
Dana
Data înscrierii: 14/Mar/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in ultima vreme "Te vad in toate femeile |
|
| Sus |
|
 |
Sinzi
Data înscrierii: 26/Oct/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| te vad in toate femeile... |
|
| Sus |
|
 |
ivonne
Data înscrierii: 10/Apr/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Apr 10, 2008 2:08 pm Titlul subiectului: Bun gasit, fani Taxi! |
|
|
| Ce bine ma simt, deja aici, printre voi, "citindu-va" printre randuri. Nu sunt chiar o fire romantica, dar lacrimile acestea(stinse cu zambet) de pe Romantica le gust fericita-rar, recunosc, dar le sorb precum albinele nectarul din flori... |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu4
Data înscrierii: 04/Apr/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Mai 11, 2008 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Stiti ca Ploaie pe mare e pe locul 3 in topul CityFM Romtop?
Sau era in 26 Aprilie, vad ca n-au mai updatat.
http://cityfm.ro/?q=node/646 |
|
| Sus |
|
 |
Donatella
Data înscrierii: 11/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Mai 11, 2008 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Toate piesele sunt super!!!!!!!!!!!!!!! Taxi e cu mine toata ziua: in player, in masina, pe bicicleta. "Ploaie pe mare" ma trezeste dimineata si " Te vad in toate femeile" ma aduna de pe drumuri. "Prea sus" ne-a adus MEGASTARUL la Arad. Sunt cei mai buni! BRAVO TAXI!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
| Sus |
|
 |
|