Forum trupa TAXI

Forumul oficial al trupei TAXI

FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

ce piesa va place cel mai mult de pe romantica?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum trupa TAXI -> Romantica
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
anomis

Data înscrierii: 21/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 11:26 am    Titlul subiectului: ce piesa va place cel mai mult de pe romantica? Răspunde cu citat (quote)

a mea este "Ploaia pe mare"
Imi plac si celelalte dar asta este cea mai cea Very Happy dupa umila mea parere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MJ-Dude

Data înscrierii: 09/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ieri seara mi-am cumparat si eu albumul si am apucat sa il ascult doar de doua ori.Imi e cam greu sa zic care ar fi piesa favorita de pe album,va trebui sa-l mai ascult de cateva zeci de ori ca sa pot alege doar una.Toate sunt foarte frumoase,suna extrem de bine,iar textele sunt foarte atent lucrate,inteligente,comice si nelipsite de romantism (ca doar albumul se numeste "Romantica").E un album de nota 10! Cool
Voi reveni cu un raspuns "final" in cateva zile! Smile
Sus
ucshiva

Data înscrierii: 14/Mar/2007
Locație: gaesti

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa prima ascultare a albumului "Romantica", "Ploaie pe mare" este piesa care m`a atras cel mai tare.
M`a impresionat in mod placut si "Stelele care cad" !
Si, sa nu uitam de "Te vad in toate femeile" Very Happy .

Data înscrierii: 09/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,dupa lungi ascultari,m-am decis!Insa nu asupra unei singure piese,ci a 3 - imi pare rau,intre acestea 3 chiar nu pot sa aleg,sunt prea frumoase - si anume: In direct,de la fata inimii ; Ploaie pe mare si Zambetul tau de dimineata.

In alegerea pieselor favorite,am facut abstractie de cele care au beneficiat de clip,respectiv Te vad in toate femeile, Stelele care cad si Dragostea ca o pereche de pantofi.Am considerat ca ar fi oarecum necinstit,dat fiind faptul ca au fost promovate si sunt,asadar,piese foarte bune. Smile
Sus
SuperMario

Data înscrierii: 01/Mai/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 2:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt incredibili, au un album senzational, eu cred ca fiecare piesa de pe "Romantica" merita sa aiba un videoclip si vorbesc cat se poate de serios... aceasta e o analiza obiectiva. FELICITARI TRUPA TAXI Exclamation

Restul sunt doar pareri subiective deale mele cum ca asi prefera mai mult "Zambetul tau de dimineata" sau "Ploaie pe mare" sau "Invata-ma sa iubesc" sau "The wizdiz song" sau "E timpul sa iubesti" sau "Te vad in toate femeile", asta doar pentru ca traiesc o perioada de amicitie foarte frumoasa cu o persona foarte speciala. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Delia

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 27, 2007 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stelele care cad Very Happy THE BEST
Sus
Dana

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde cind!

Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Dana

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ultima vreme "Te vad in toate femeile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Sinzi

Data înscrierii: 26/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te vad in toate femeile...
Sus
ivonne

Data înscrierii: 10/Apr/2008

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: Bun gasit, fani Taxi! Răspunde cu citat (quote)

Ce bine ma simt, deja aici, printre voi, "citindu-va" printre randuri. Nu sunt chiar o fire romantica, dar lacrimile acestea(stinse cu zambet) de pe Romantica le gust fericita-rar, recunosc, dar le sorb precum albinele nectarul din flori...
Sus
ovidiu4

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2008 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiti ca Ploaie pe mare e pe locul 3 in topul CityFM Romtop?
Sau era in 26 Aprilie, vad ca n-au mai updatat.
http://cityfm.ro/?q=node/646
Sus
Donatella

Data înscrierii: 11/Mai/2008

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2008 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate piesele sunt super!!!!!!!!!!!!!!! Taxi e cu mine toata ziua: in player, in masina, pe bicicleta. "Ploaie pe mare" ma trezeste dimineata si " Te vad in toate femeile" ma aduna de pe drumuri. "Prea sus" ne-a adus MEGASTARUL la Arad. Sunt cei mai buni! BRAVO TAXI!!!!!!!!!!!!!!!1
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum trupa TAXI -> Romantica Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum