| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pavlu

Data înscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 8:09 pm Titlul subiectului: Caut o melodie.. |
|
|
Asa cum ne-a obisnuit, trupa Taxi reuseste sa ne atinga sufletele cu melodiile lor. Am auzit astazi, 1 aprilie[si nu e o pacaleala], o melodie noua la emisiunea "Cireasa de pe tort" unde d. Dan Teodorescu a fost invitat. Era o melodie care avea ca versuri "Sunt barbat, Nu sunt genetic structurat sa spun asa ceva "..."Nu e tocmai barbatesc sa spun 'Te iubesc' "[aproximativ].
Intrebarea vine abia acum: Cum se numeste melodia si care sunt sansele ca aceasta sa apara pe un nou album?[album pe care il astept cu nerabdare avand in vedere ca trupa Taxi a mai compus cantece minunate:"Adrenalina", "Niste raspunsuri", "Citez din Tupac", "E criza", "Probleme de memorie" sau, preferata mea, "Tacerea din ochi".]
Va multumesc foarte mult, astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra si, mai mult decat orice, un nou album.
Ultima modificare efectuată pavlu la Lun Apr 05, 2010 4:11 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
pavlu

Data înscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Apr 04, 2010 7:12 pm Titlul subiectului: Rugaminte mare |
|
|
As mai vrea sa va rog, daca e posibil, sa ne dati mai multe informatii despre viitoarele concerte. Nu as vrea sa pierd vreo unul cat timp locul unde acesta este tinut imi este accesibil..  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|